local GFRM

El Grup fotografic Roda i Masies o GFRM, és una associació sense ànim de lucre que neix el 2 de maig de l’any 2011 a Roda de Ter. Va ser creada per un grup de fotògrafs amateurs i professionals que tenien en comú la passió per la fotografia.

El GFRM té com a objectiu difondre la fotografia com a art, així com promoure qualsevol tipus d’activitat relacionada amb la mateixa. El grup està obert a tota persona que tingui interès per fotografia, ja siguin fotògrafs professionals o amateurs.

Una de les principals activitats d’aquesta associació és la de proporcionar-li al soci eines i diversos cursos fotogràfics de formació, com poden ser cursos d’iniciació a la fotografia, cursos d’ediciò i cursos professionals. El grup també organitza exposicions, sortides fotogràfiques, tallers, conferències i moltes més activitats.

El soci té a disposició un lloc de trobada on compartir la seva afició per la fotografia, un lloc de tertúlia i de bon ambient fotogràfic, on aquest pot exposar els seus treballs, compartir experiències i donar idees.

Ens podeu trobar tots els dijous de les 19.30 fins les 22:00 al

Carrer d’en Ramon Martí, 42.
08510
Roda de Ter
Barcelona