local GFRM

El Grup Fotogràfic Roda i Masies (GFRM) és una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2 de maig de l’any 2011 a Roda de Ter, Barcelona. Va ser creada per un grup de fotògrafs amateurs i professionals que comparteixen la passió per la fotografia.

L’objectiu principal del GFRM és difondre la fotografia com a art i promoure diverses activitats relacionades amb aquesta disciplina. El grup està obert a totes les persones interessades en la fotografia, ja siguin fotògrafs professionals o amateurs.

Una de les activitats principals d’aquesta associació és proporcionar als seus socis eines i diversos cursos de formació fotogràfica, com ara cursos d’iniciació a la fotografia, cursos d’edició i cursos professionals. A més, el grup organitza exposicions, sortides fotogràfiques, tallers, conferències i altres activitats relacionades.

Els socis tenen a la seva disposició un espai de trobada on compartir la seva afició per la fotografia, un lloc d’intercanvi d’idees i de bon ambient fotogràfic. Allà poden exposar els seus treballs, compartir experiències i donar i rebre idees.

Ens podeu trobar cada dijous de les 19:30 a les 22:00 a:

Carrer d’en Ramon Martí, 42 3 pis 08510 Roda de Ter – Osona (Barcelona)