Sortida fotogràfica a l’aeroport del Prat de Barcelona.

 

Aquest onze de novembre des del Grup Fotogràfic Roda i Masies organitzem una sortida fotogràfica a l’Aeroport del Prat de Barcelona per fotografiar com aterren i com enlairen els avions que arriben pràcticament un darrera de altre. Hem escollit aquest dia en concret, ja que si el temps ens ho permet, veurem com el sol es pon completament en línia recta a la pista d’aterratge, aconseguint així una imatge molt espectacular. Ens acompanyes? Comptarem amb un especialista en avions que ens explicarà totes les curiositats que tinguem sobre les aeronaus que passaran per damunt dels nostres caps.

Planning:
A les 11 del matí sortirem de Vic direcció a l’aeroport per poder fotografiar l’aterratge de l’avió de passatgers més gran del món, l’Airbus A380 d’Emirats, i molts més que aniran davant i darrera seu.
A la 1 anirem a dinar (cost a càrrec de cadascú) per seguidament a les 15:30 tornar a ser a l’aeroport per veure i fotografiar com enlaire l’Airbus altra vegada. Tot seguit ens desplaçarem al mirador per poder captar el moment exacte en què els avions prenen contacte a terra. I finalment sobre les 17h ens col·locarem en posició per poder fer la foto dels avions amb el sol ponent-se darrera seu.

Material nececari:
-Càmera reflex o bridge amb bastant zoom.
-Teleobjectiu, recomanable 200 mm o mes (en cas de portar càmera reflex)

Material recomanable:
-Monopeu i Trípode
-Roba d’abrigar per les últimes hores de fred

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *