Curs: L’us del color a la fotografia

Curs: L'us del color a la fotografia

Cuándo

18 de mayo de 2024    
10:00 - 14:00

Reservas

Reservas cerradas

Tipo de evento

Nuria Aguade és una fotògrafa catalana reconeguda especialitzada en retrat, moda i dansa. Amb una trajectòria professional de més de dues dècades, Nuria ha deixat una empremta única en el món de la fotografia, gràcies al seu estil distintiu i la seva capacitat per capturar l’essència i l’emoció en les seves imatges.

Iniciant-se en el disseny gràfic i la fotografia, Nuria va descobrir aviat la seva passió pel retrat i la moda, on va combinar la seva habilitat tècnica amb la seva sensibilitat artística. El seu treball es caracteritza per una meticulosa atenció a la llum, el color i la composició, creant imatges visualment impactants i emotivament evocadores.

A més de la seva feina en moda i retrat, Nuria Aguade és reconeguda pel seu destacat treball en fotografia de dansa. La seva capacitat per capturar el moviment i la gràcia dels ballarins l’ha fet una de les fotògrafes més sol·licitades en aquest gènere.

Durant la seva carrera, Nuria ha col·laborat amb revistes, agències de publicitat i marques internacionals de prestigi, incloent treballs per a Vogue, Harper’s Bazaar, Nike i Adidas. A més, ha exposat la seva obra en galeries i museus arreu del món.

Reservas

Les inscripcions estan tancades per a aquesta activitat