L’us del Color a la Fotografia: Xerrada amb Nuria Aguade

Explorant la Teoria del Color en la Fotografia: Una Xerrada amb Nuria Aguade

El proper 17 de maig a les 19:30, prepara’t per una immersió en el món del color en la fotografia. En aquesta ocasió única, tindrem l’honor de rebre la reconeguda fotògrafa catalana, Nuria Aguade, qui ens guiarà a través del fascinant univers del color i la seva aplicació en la fotografia.

Amb més de dues dècades d’experiència en el camp de la fotografia de retrat, moda i dansa, Aguade és una experta en la manipulació del color per capturar emocions, transmetre missatges i crear impacte visual en les seves imatges. En aquesta xerrada, compartirà els seus coneixements i secrets sobre la teoria del color, revelant com pot transformar i enriquir la nostra obra fotogràfica.

A través d’exemples pràctics i casos reals, descobrirem com l’ús estratègic del color pot potenciar la composició, ressaltar els elements clau de la imatge i capturar l’atenció del espectador. Des de la selecció dels tons adequats fins a la manipulació digital, explorarem les diverses tècniques per aconseguir resultats impactants i expressius.

No deixis passar aquesta oportunitat única d’enriquir el teu coneixement fotogràfic i d’aprofundir en el meravellós món del color. Apunta’t ara i prepara’t per una experiència que transformarà la manera com veus i utilitzes el color a les teves fotografies, de la mà de la talentosa Nuria Aguade

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *