MontPhoto YOUTH STORIES: Celebració del Talent Jove a Roda de Ter

MontPhoto YOUTH STORIES, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Roda de Ter, el Grup Fotogràfic de Roda i Masies, i la Comunitat Jove de MontPhoto, es presentarà al Teatre Eliseu com a plataforma per destacar el talent emergent en el món de la fotografia.

Amb una missió clara de fomentar la creativitat fotogràfica i donar visibilitat als nous talents, aquest projecte inaugural promet un contingut de primera qualitat. Amb la participació del públic interessat i compromès, es busca impulsar el reconeixement local, nacional i internacional dels professionals emergents.

L’esdeveniment inaugural, programat pel 18 de maig de 2024, oferirà una varietat d’activitats dirigides per figures destacades del sector. Marc Casas presentarà “Rancho Quemado”, un documental que explora el conflicte entre la víbora terciopelo i els habitants rurals, mentre que Alba Segura abordarà la relació entre la fotografia i la conservació de les aus.

Després d’una pausa, Pau de la Calle compartirà la seva experiència com a fotoperiodista i oferirà consells pràctics per als interessats a ingressar en aquest sector.

L’esdeveniment culminarà amb una taula rodona, on s’abordaran temes rellevants relacionats amb la fotografia i la natura.

Amb aquesta primera edició, MontPhoto YOUTH STORIES s’obre camí com a plataforma essencial per al foment del talent emergent en el món de la fotografia, oferint una oportunitat única per a la comunitat local i més enllà.

Venta Entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/montphoto-youth-stories

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *